Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over . De voordelen om Te gebruiken overgieten Comités in plaats van Tegels

Certificaat
CHINA Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd. certificaten
CHINA Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Deze leverancier is zeer ernstig met het werk en ik ben zeer tevreden met de diensten. Gelukkig om zakelijke relatie op lange termijn met uw bedrijf tot stand te brengen.

—— Albert Wong-USA

Dank voor de goede kwaliteit voor oud gebruik! U bent onze betrouwbare partner in China voor pvc-Comité!

—— Alex-Rusland

Goed ontwerp met redelijke prijs, de perfecte dienst.

—— Het brent-UK

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
. De voordelen om Te gebruiken overgieten Comités in plaats van Tegels
Laatste bedrijfsnieuws over .	De voordelen om Te gebruiken overgieten Comités in plaats van Tegels

De voordelen om Te gebruiken overgieten Comités in plaats van Tegels

Ordesteekproeven

 • 100% waterdicht
 • Gemakkelijk schoon te maken, geen pleister, geen ruzie!
 • Risico van vorm volledig wordt het uitgeroeid als daar is geen pleister die
 • Snel en gemakkelijk te installeren
 • Kan over tegels worden gepast
 • Gemaakt gebruikend duurzame materialen; Van van de Multipanelschrijver uit de klassieke oudheid, Erfenis en Linda Barker de panelen allen worden gemaakt de gecertificeerde teeltmaterialen gebruikend van Forest Stewardship Council ® (FSC®) C128180
 • Van van de Multipanelschrijver uit de klassieke oudheid, Erfenis en Linda Barker de panelen komen met een 30 jaargarantie
 • De panelen van de Multipanelmuur komen met een unieke Hydrolock-verbinding voor dichtbij naadloze muren

laatste bedrijfsnieuws over .	De voordelen om Te gebruiken overgieten Comités in plaats van Tegels 0

 

Er zijn zo vele besluiten te maken wanneer het planning van uw badkamersheropfrissing; materialen, kleurenschema's, bad of geen bad. Zou u onderaan de traditionele ceramische het betegelen route moeten gaan, of zijn de douchepanelen een betere optie? Als u de geen waterdichte panelen van de badkamersmuur hebt vernomen, waar u bent geweest? En als u, hebt en u denkt zij het lelijke materiaal zijn uw Oma in haar badkamers, opnieuw denkt had.

Snel en gemakkelijk te installeren

Waaier van Multipanel van waterdichte douchepanelen, met hun perfect evenwicht van high-end ontwerp en functionaliteit, zou kunnen zijn precies wat u zoekt. Een echte bonus van het opteren voor douchepanelen in plaats van tegels is dat, zijn zij snel te installeren en kunnen klaar zijn om in enkel 24 uren te gebruiken. Er zijn geen het hangen rond voor toe te passen en toen droog voegen alvorens u hop in de bijzonder belangrijke douche kunt - als u slechts één badkamers hebt. De Comités kunnen direct bovenop bestaande tegels, nagelmuren, hout of zelfs beton worden gepast. U zult uw ontwerp vorm bij bliksemsnelheid zien vergen.

Geen pleister, geen ruzie

De tegelpleister is één van de gemeenschappelijkere die gebieden door vorm, met de machtige mengeling van condensatie en vochtigheid in badkamerss worden gericht die het perfecte milieu verstrekken voor het om verankering te vinden. Met douchepanelen, echter, kan de aanhoudend bestrijding van vorm aan geschiedenis worden verzonden, omdat er niets zijn!

laatste bedrijfsnieuws over .	De voordelen om Te gebruiken overgieten Comités in plaats van Tegels 1

 

Hydrolock, voor een bijna naadloze verbinding

Lid worden van douche van panelen is nu nooit gemakkelijker of esthetischer tevredenstellend – in het bijzonder met Multipanel geweest. Onze unieke vrijwel naadloze tong Hydrolock® en groefverbinding verstrekt een waterdichte installatie zonder de behoefte aan extra montage, zodat er niets zijn om de stroom van uw mooie muur van douchepanelen te onderbreken.

De douchepanelen zijn gemakkelijker schoon te maken

Wanneer het over het schoonmaken komt, is er geen behoefte aan bleekmiddel en de schuursponsjes om smerige pleister aan te pakken aangezien Multipanel-de panelen van de douchemuur totaal pleister-vrij zijn, vereisen zeer weinig aandacht – occasionele snel veegt neer is dat alles is nodig af om hen en in tip-top voorwaarde schoon voor de komende jaren te houden.

Hoe te om de panelen van de douchemuur schoon te maken

Onze panelen van de douchemuur kunnen worden schoongemaakt gebruikend normale zeep, warm water en een spons.

 • Gebruik wat warm water
 • Gebruik een non-abrasive reinigingsmachine
 • Gebruik de zachte kant van een spons om uw Multipanel-producten zacht schoon te maken

Gemaakt gebruikend duurzame materialen

Onze muurpanelen zijn een milieuvriendelijkere het verfraaien oplossing dan tegels. In tegenstelling tot tegels, die grotendeels worden ingevoerd, Multipanel-worden de douchepanelen in de Inzamelingen van Linda Barker, van de Schrijver uit de klassieke oudheid en van de Erfenis vervaardigd in het UK gebruikend gecertificeerde teeltmaterialen de duurzame van Forest Stewardship Council ® (FSC®) C128180.

Elke stap in de leveringsketen wordt gevolgd, voorziend u van het vertrouwen en de verzekering dat u een duurzaam afkomstig product koopt, en die aan stringente kwaliteitscontrole onderworpen is. De Comités in deze inzamelingen worden ook gesteund door een 30-jaar waarborg. Het is ook goed om te weten dat zij rekupereerbare 100% zijn.

Luxueuze afwerking

Niet worden verward in het denken dat de blik u met douchepanelen kunt bereiken beperkt is. De douchepanelen zijn lang, een lange weg, en als marktleider, Multipanel-lood de last in het aanbieden van huiseigenaars een luxueuze serie van ontwerpopties gekomen.

De badkamerspanelen van de Inzamelingen van Linda Barker, van de Schrijver uit de klassieke oudheid en van de Erfenis van Multipanel zijn zowel mooi als veelzijdig, en zijn geschikt voor bijna om het even welk binnenland – van de grootste badkamers voor de kleinste garderobe. Groot voor snel verfris me of een volledige badkamers knapt op.

Zo of uw smaak voor stedelijke elegante, klassieke verfijning is, kan de ontspannen elegantie, of enkel volkomen comfortabel, u uw ontwerpvisie met de douchepanelen van Multipanel   in plaats van tegels realiseren.

laatste bedrijfsnieuws over .	De voordelen om Te gebruiken overgieten Comités in plaats van Tegels 2

Veelzijdige ontwerpopties

En herinner die, zal uw badkamers verbazend met of Multipanel-muurpanelen op elke muur worden gepast of enkel in de douchecel, boven het bad of rond de gootsteen eruit zien.

 

Bartijd : 2022-09-15 10:29:10 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Zhejiang Huaxiajie Macromolecule Building Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Eric Zhu

Tel.: 86-13665722500

Fax: 86-572-8082567

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)